top of page
  • lissnsuomi

Rekrytointipalvelut Lissn consulting Oy:sta





Kaikki alkoi intohimosta auttaa yrityksiä markkinoimaan itseään työnantajina ja siten ratkaisemaan työvoimapulaongelmaa. Kävi ilmi, että kiinnostus työnantajamarkkinointiin on isoa, mutta että asiakkaat haluavat apua myös konkreettisessa rekrytoinnissa. Sanottu ja tehty - vastaamme tähän pyyntöön ja nyt olemme yrityksemme kanssa päätyneet rekrytointiin tilkalla työnantajamarkkinointia.

Yksi ei poissulje toista, vaan olemme muokanneet pakettejamme niin, että tarjoamme apua rekrytointiin kansallisesti ja kansainvälisesti ja samalla asiakas saa työnantajamarkkinoinnin asiantuntemuksen meiltä.


Emme jätä mitään kesken, vaan hoidamme koko homman kun asiakas niin toivoo.

Tämä tarkoittaa, että hoidamme koko prosessin alusta loppuun; visuaalisesti houkuttelevista työpaikkamainoksista ja rekrysivuista esimerkiksi haastatteluihin, työsopimuksiin ja erilaisiin työprosessiin liittyviin käytännön asioihin.

Jätämme perinteiset menetelmät ja tuotamme erottautuvan palvelun, eli rekrytoinnin sosiaalisessa mediassa.


Viimeisimpien tutkimusten mukaan 79 % suomalaisista löytää mielenkiintoisia työpaikkoja sosiaalisen median, kuten Facebookin, Instagramin, TikTokin, Youtuben tai LinkedInin, kautta.

Siellä meidän ja teidän kuuluu olla ja näkyä.



Kerromme mielellämme lisää, ottakaa rohkeasti yhteyttä!










Viktoria ja Monika


28 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page